Přednášející

Ondřej Slanina

majitel restaurace Chateau St.Havel v Praze, lektor školy vaření Hungry Town, gastronomický poradce ve společnostech Chateau St.Havel, Culinary Art s.r.o.

V dnešní doběsi mnoho lidí chce otevřít gastronomický podnik a pramálo o tom ví. Otevřením to nekončí, ale naopak začíná. Je správné kolem sebe mít ty správné lidi. Štěstí je důležité, ale musí se mu jít naproti. Všechno špatné musí vždy jednou skončit. Buďte trpěliví a pracovití.

Ondřejovo pracovní zkušenosti:

od 2012 majitel a lektor školy vaření Hungry town
od 2010 spolumajitel Fresh Food Catering
od 2008 spolumajitel a executive chef restaurace Chateu St.Havel v Praze
od 2008 poradenství v celé řadě gastronomických projektů
2006-2008 executive chef Perfect restaurant & catering
od 2005 kuchař a moderátor televizního pořadu Kluci v Akci
2004-2006 executive chef & manager Dahab restaurant
2003-2004 kuchař restaurant Rybí trh

2014 předseda pražské a středočeské pobočky Asociace kuchařů a cukrářů ČR
2013 kuchař roku České republiky – druhé místo
2012 účastník IVLP programu na pozvání vlády Spojených států - měsíční stáž na poznání gastronomie USA - – Washington, New York, Des Moines, San Francisco, Napa Valey, New Orleans, Sterling
2007 vítezství na Gastro Vavřinec 2007, teplá kuchyňe - zlatá medaile
2007 stříbrná medaile, studená kuchyně Warth 2007
2005 Gastro Vavřinec, studená kuchyně - druhé místo
2004 bronz na kuchařské olympiádě IKA Erfurth 2004
2003 stříbrná medaile Stuttgart 2003
2003 absolutní vítěz studená a teplá kuchyně Gastro Vavřinec
2003 druhé místo teplá kuchyně Gastro Vavřinec - zlatá medaile
2003 Gastro Hradec - zlaté medaile, druhé místo v kategorii senior

Co byste dále o sobě chtěli posluchačům sdělit: Gastronomie a hotelnictví je krásný obor, ale je to jedno z nejtěžších odvětví co můžeme dělat. Děláme s lidmi pro lidi a každý den je nový začátek. Nikdy jsem se toho nobá a řídím se jednoduchými pravidli: Neexistuje slovo nejde, ale jen nevědění jak. A všechno se sere jen do určitého momentu.

Přednášky

17:00-17:45 Čtvrtek 12. 4. 2018 Sál 1 Jak se dělá z neúspěchu úspěch