Program

10:00-10:45 Pátek 24. 4. 2020 Workshop

Klíč k úspěchu gastroprovozů

Přednáška přinese pohled několika provozovatelů gastroprovozu, jak by mohl vypadat současný přístup k tomuto řemeslu.

Marek Šerhant - v současné době provozuje hostinec & pension U Tří sedláků a pivnici Budějcká Srdcovka: "Rád bych řekl pár slov o svých zkušenostech z oboru gastronomie na téma: mechanizace provozu – technologie vs. zaměstnanci. A poradil třeba těm, kteří uvažují o otevření nové restaurace či modernizaci provozu nebo naopak chtějí omezit počet zaměstnanců a zefektivnit chod výrobního střediska – kuchyně."

Spolek Jíme jih - Petr Klika naváže s příspěvkem na téma, jak využít koncept regionálních potravin a představí myšlenku vzniklého spolku Jíme jih - co dělali od začátku krize a jak budou pokračovat dál.

Závěr bude patřit Veronice Palowské -  právě otevírá v Českých Budějovicích nový podnik s názvem Rybotéka - prodejnu čerstvých ryb a rybí bistro. Sice je původně chemickou inženýrkou, povaha jí ale vždy táhla do vlastního podnikání. Jejím cílem je nabízet v regionu unikátní sortiment a servis, za kterým se budou zákazníci s radostí vracet.