Přednášející

Marek Šerhant

Narodil jsem se v Českých Budějovicích, kde od roku 2002 podnikám, je mi 41 let, jsem vyučený kuchař-číšník a studoval jsem ISŠ se zaměřením na marketing a management, hotelnictví a cestovní ruch.

Jako student jsem měl možnost naučit se vyšší formu složité obsluhy (servírování a úprava pokrmů před hostem) a to mi dodalo sebevědomí, které jsem zúročil tím, že jsem reprezentoval školu i hotel na gastro soutěžích pro juniory, např. Gastro Junior BVV, GastroFest aj.

Svému oboru se věnuji více jak 25 let, v současné době provozuji hostinec & pension U Tří sedláků a pivnici Budějcká Srdcovka.

Rád bych řekl pár slov o svých zkušenostech z oboru gastronomie na téma: mechanizace provozu – technologie vs. zaměstnanci. A poradil třeba těm, kteří uvažují o otevření nové restaurace či modernizaci provozu nebo naopak chtějí omezit počet zaměstnanců a zefektivnit chod výrobního střediska – kuchyně.

 

Přednášky

10:00-10:45 Pátek 24. 4. 2020 Sál 2 Klíč k úspěchu gastroprovozů