Přednášející

Vladimír Tůma

majitel gastronomické a produkční agentury GASTROFEST®

Vladimír Tůma založil svou firmu již v únoru 1991. Obnovil tak rodinnou tradici, sahající do roku 1885. Se svým cateringem zastupoval českou gastronomii na významných diplomatických akcích např. Brusel, Paříž, Bonn, Řím, Miláno, Budapěšť, Petrohrad, Doněck, Mnichov či L´Orient. Svou kuchyní doplnil i prezentace ČR v Hong Kongu, Pekingu či Tokiu.

V roce 1996 založil úspěšný veletrh gastronomie GASTROFEST České Budějovice, který je po dvouleté covidové pauze opět v přípravě. 24. ročník proběhne 24. - 26. 11. 2022.

Nyní se agentura zabývá produkcí výukového filmového seriálu „Jak se dělá gastronomie“. Seriál slouží jako moderní materiál výuky stolničení pro odborné školy.

Přednášky

13:00-13:45 Pátek 22. 4. 2022 Sál 1 Kam míří kvalita v gastronomii