Tomáš Martykán
Moravák srdcem i duší s bohatými zkušenostmi z gastronomie. Několik let pobýval v zahraničí v rakouských Alpách v Kitzbühel, plavil se na říčních lodích po Rýně, pracoval pro společnost Marriott v Manchestru či na Kajmanských ostrovech pro síť luxusních hotelů Hyatt nebo TOP restauraci Grand Old House.
Stál za úspěšném brandem a samotným rukopisem Blue Lipno Restaurantu pod značkou Amenity resorts a dalšími gastronomickými provozy v této síti po celé ČR.
Aktuálně od loňského léta buduje se svým kamarádem a jeho ženou nový koncept na rakousko-českých hranicích. Během několika měsíců přeměnili Penzion Dobík na celoroční provoz, refreshovali tamní Bistro Pasečná a zlepšili servis a gastronomii. Příliv hostů v zimní sezoně si zajistili spuštěním projektu Běžky Pasečná, který je ukázkovým produktem cestovního ruchu.
Miluje jídlo, kávu a vše s tím spojené.
Přednášky
13:00-13:45 Pátek 22. 4. 2022 Sál 1 Kam míří kvalita v gastronomii